RECEPTY na CHUDNUTIE Zapekané zeleninovo-hubové cestoviny

17.02.2017 10:44

Suroviny na 3 porcie:

150 g bezlepkové cestoviny, 150 g stonkový zeler, 50 g sušené hríby, 2 ks cibuľa, 300 g mrazená zelenina, 2 KL soľ, 1 PL orientálne korenie, 2 ks vajce, 50 g údený tofu syr

Postup receptu:

Cibuľu nakrájame na pásiky a zeler na kolieska. Na oleji osmažíme cibuľu do hneda (cca 10min.), potom k nej pridáme zeler. Ešte pred začiatkom varenia si huby namočíme do horúcej vody na cca 15 min. K osmaženej cibuli a zeleru pridáme huby, premiešame, zalejeme 1 dcl vody, pridáme mrazenú zeleninu a okoreníme soľou a orientálnym korením.

Všetko spolu dusíme 10 - 15 min. Medzitým si uvaríme cestoviny podľa návodu. Uvarené cestoviny preložíme do maslom vymastenej tortovej formy. Na vrch dáme podusenú zeleninovo-hubovú zmes a zalejeme vajíčkami, do ktorých pridáme 1 KL oregana. Nakoniec posypeme nastrúhaným tofu syrom. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre 15 min. pri teplote 220 stupňov.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA