RECEPTY na CHUDNUTIE Jednoduchý cibuľový šalát

19.01.2017 17:01

Suroviny a ingrediencie 4 porcie

6 cibúľ, ocot, cukor, olej, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať, vriaca voda

Postup

Z octu, oleja a cukru vyšľaháme zálievku. Olúpanú cibuľu nakrájame na tenké kolieska a na sitku zalejeme vriacou vodou. Necháme okvapkať. Horúcu cibuľu zalejeme zálievkou a necháme v chladničke pod pokrievkou rozležať a ochladiť. Pri podávaní vyložíme misky opranými a osušenými listami šalátu, na ne uložíme cibuľu, pridáme zálievku, posypeme najemno posekanou petržlenovou vňaťou a čerstvo zomletým čiernym korením. Podávame najmä k teplým mäsitým pokrmom, ale aj k tlačenke alebo huspenine.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA