RECEPTY na CHUDNUTIE Hŕstková polievka

25.03.2017 16:53

Suroviny na 7 porcií:

2 hrste lúpaná šošovica, 2 hrste hrach, 2 hrste krúpy, 1 ks petržlen, 2 ks mrkva, 1 ks cibuľa, 1 ks cesnak, soľ, mleté čierne korenie, vegeta

 Postup receptu:

Šošovicu a hrach 1x premyjeme a zalejeme vodou. Dáme uvariť do polomäkka. Petržlen, zemiaky, mrkvu a cesnak nakrájame na malé kúsky. Spolu s celou cibuľou vložíme do polievky. Osolíme (1-2 PL soli) a okoreníme (cca 1KL čierne korenie, 1 KL vegeta). Všetko varíme, pokým bude zelenina a strukoviny mäkké. Vo vedľajšom hrnci, v osolenej vode si uvaríme krúpy. Pridáme do polievky podľa  chuti.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA