Zdravá diéta Pomohli sme SCHUDNÚŤ ZMENOU STRAVOVANIA mnohým ľuďom s nadváhou, ako na to.

24.09.2013 10:50

Tí, čo sa neustále pokúšajú schudnúť mi dajú za pravdu, chudnutie bez jojo efektu nie je jednoduché. Pri nesprávne zvolenej diéte po počiatočných úspechoch nasleduje sklamanie a návrat úporne zhadzovaných kíl. Keď chcete schudnúť, nemali by ste opakovať chyby vo svojom stravovacom režime. Opakované diéty prinášajú nielen návrat zhodených kíl, ale aj zhoršujú váš metabolizmus a oslabujú vaše sebavedomie až do takej miery, že nakoniec si myslíte, že už nedokážete schudnúť, že priberáte doslova aj z vody. 

Keď chcete schudnúť natrvalo a bezpečne, pustite sa do chudnutia s nami. S nami dokážete schudnúť aj bez rôznych prípravkov, postupne vás naučíme stravovať sa zdravo a pravidelne. 

Na akých princípoch funguje chudnutie s nami.

  • Prvým krokom je, že vyplníte formulár na chudnutie.
  • Z takto získaných údajov vypracujeme analýzu Vašej postavy.
  • Pri prvom telefonickom rozhovore (je pre Vás bezplatný) zistíme príčiny Vašej nadváhy a poskytneme Vám základné doporučenia ohľadom zmeny v stravovaní, v pitnom režime, v pohybových aktivitách i ako dosiahnúť zlepšenie metabolizmu.
  • Pri zapojení sa do našich postupov na získanie štíhlej postavy budete :
  • Každý týždeň bezplatne dostávať na Vašu e-mailovú adresu rôzne účinné rady na stravovanie, chudnutie, životosprávu,... 
  • Dostanete trvalú bezplatnú poradenskú službu cez telefón, pomôžeme Vám takto riešiť Vaše prípadné problémy pri chudnutí a stravovaní.
  • Získate od nás takzvaný Šlabikár stravovania a chudnutia, ktorý obsahuje jedálne lístky, recepty, aké potraviny jesť pri chudnutí, základné rady na stravovanie a chudnutie a ďalšie základné informácie o strave a pohybe pri chudnutí. Šlabikár je základom pre zmenu Vašej postavy a zmenu stravovania. 

Skúste to, budete prekvapení, ako sa dá schudnúť bez hladovania a skúšania rôznych diét.

Samozrejme, dôležité je správne sa stravovať! K tomu Vám ponúkame niekoľko receptov.(kliknite)

 

Keď chcete schudnúť natrvalo a bez hladu, detoxikovať a zlepšiť stav svojho organizmu a metabolizmus,zapojte sa do našich programov

Keď chcete schudnúť vyplňte tento   FORMULÁR NA CHUDNUTIE(kliknite), alebo si dajte vyhotoviť ANALÝZU VAŠEJ POSTAVY (kliknite)

PRIHLASUJEM SA NA ZASIELANIE NOVINIEK O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

 Ďalšie informácie o tom ako postupovať pri chudnutí a stravovaní sa dozviete na stránkach www.schudnut-ako.webnode.sk a www.chudnutie.biznisweb.sk

Chcem si prečítať ďalšie rady - novinky o chudnutí a stravovaní (kliknite)

 

 

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA