RECEPTY Zeleninou plnené šampiňóny.

17.09.2014 07:19

Suroviny:

  • 2 PL olej
  • 3 strúčiky cesnak
  • 1 ks cibuľa
  • 1 ks mrkva
  • 1 ks červená paprika
  • 100 ml vývar
  • 1 PL oregano
  • 2 PL petržlenová vňať
  • šampiňóny

Postup receptu:

Na 2 PL oleja opečieme nasekanú cibuľu a 3 prelisované strúčiky cesnaku. Po 5 minútach prisypeme 1 postrúhanú mrkvu a 1 nakrájanú červenú papriku. Opekáme 4 minúty a prilejeme 100 ml vývaru. Pridáme 1 PL nasekaného oregana a 2 PL nasekanej petržlenovej vňate. Krátko podusíme a zmesou naplníme šampiňóny. Pečieme pri teplote 200 °C asi 10 minút.

Tu sa PRIHLÁSTE na CHUDNUTIE, 

ak chcete MESAČNE SCHUDNÚŤ 5 a viac kíl BEZ HLADU

a nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA