RECEPTY Vlákninový tanier.
16.08.2014 07:12Suroviny
- 1 malý karfiol
- 1 šalát
- 1 zväzok reďkoviek
- polovica kapusty (zelenej alebo červenej)
- 2 mrkvy
- 1 cibuľa
- 2 – 3 strúčiky cesnaku
- 1 PL olivového alebo slnečnicového oleja lisovaného za studena
- citrónová šťava
- soľ
- slnečnicové semienka
- v lete môžete pridať mladé žihľavové lístky a púpavu
Postup
Zeleninu dôkladne umyjeme, šalát natrháme, mrkvu a kapustu nastrúhame, karfiol, reďkovky a cibuľu na jemno nakrájame a dáme do misy. Pridáme olej, soľ, citrónovú šťavu, prelisované strúčiky cesnaku a zľahka premiešame. Nakoniec prisypeme slnečnicové semienka.
Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE,
ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)
———
Späť