RECEPTY Vlákninový tanier.

16.08.2014 07:12

Suroviny

  • 1 malý karfiol
  • 1 šalát
  • 1 zväzok reďkoviek
  • polovica kapusty (zelenej alebo červenej)
  • 2 mrkvy
  • 1 cibuľa
  • 2 – 3 strúčiky cesnaku
  • 1 PL olivového alebo slnečnicového oleja lisovaného za studena
  • citrónová šťava
  • soľ
  • slnečnicové semienka
  • v lete môžete pridať mladé žihľavové lístky a púpavu

Postup

Zeleninu dôkladne umyjeme, šalát natrháme, mrkvu a kapustu nastrúhame, karfiol, reďkovky a cibuľu na jemno nakrájame a dáme do misy. Pridáme olej, soľ, citrónovú šťavu, prelisované strúčiky cesnaku a zľahka premiešame. Nakoniec prisypeme slnečnicové semienka. 

Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE, 

ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)
Späť

REKLAMNÁ PLOCHA