RECEPTY Tekvica plnená mäsom.

25.07.2014 02:43

Suroviny na 4 porcie

  • menšia biela tekvica alebo cuketa
  • mleté mäso
  • varená ryža
  • vajcia
  • soľ
  • cibuľa
  • mletá paprika
  • olej

Postup

Tekvicu očistíme, rozkrojíme po dĺžke, vydlabeme semienka, a spodok skrojíme, aby stála rovno. Osolíme, v miske vymiešame mäso, ryžu, vajcia, cibuľu, mletú papriku, soľ a zmesou naplníme tekvicu. Plech potrieme olejom, položíme naň vyplnenú tekvicu, znova ju potrieme olejom a pečieme v rúre ¾ hodiny. Podávame s varenými zemiakmi, šalátom a tatárskou omáčkou.

Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE, 

ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA