RECEPTY Tekvica plnená mäsom.
25.07.2014 02:43Suroviny na 4 porcie
- menšia biela tekvica alebo cuketa
- mleté mäso
- varená ryža
- vajcia
- soľ
- cibuľa
- mletá paprika
- olej
Postup
Tekvicu očistíme, rozkrojíme po dĺžke, vydlabeme semienka, a spodok skrojíme, aby stála rovno. Osolíme, v miske vymiešame mäso, ryžu, vajcia, cibuľu, mletú papriku, soľ a zmesou naplníme tekvicu. Plech potrieme olejom, položíme naň vyplnenú tekvicu, znova ju potrieme olejom a pečieme v rúre ¾ hodiny. Podávame s varenými zemiakmi, šalátom a tatárskou omáčkou.
Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE,
ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)
———
Späť