RECEPTY Sýty tuniakový šalát.

08.07.2015 02:46

 Suroviny na 4 porcie:

2 konzervy tuniaka, 1 ks cibuľa, 2 ks fenikel, 3 ks farebná paprika, 4 ks uvarené vajce natvrdo

Dresing: 4 PL olivový olej, 4 PL vínny ocot, 1/2 cl práškový cukor, mleté čierne korenie, soľ, 1 PL kôpor

Postup receptu:

Tuniaka scedíme, fenikel a papriky nakrájame na tenké pásiky, očistenú cibuľu na kolieska. Všetko dáme do šalátovej misy. Uvarené vajcia nakrájame na osminky a pridáme k zelenine. Olej a ocot dobre vymiešame, ochutíme cukrom, korením, soľou a nalejeme na šalát. Opatrne premiešame a šalát posypeme nakrájaným kôprom. Ak chcete ponúknuť šalát ako hlavné jedlo, primiešajte doň uvarenú ryžu a namiesto dresingu pridajte len pár kvapiek balzamového octu.

 

 

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA