RECEPTY Sýty pikantný šampiňónový šalát

04.08.2014 13:59

Suroviny 4 porcie

Konzerva sterilizovaných šampiňónov, 400 g šunkovej salámy, 3 cibule, 2 sterilizované uhorky, 5 strúčikov cesnaku, jablko, 3 feferóny, kapia, 2 vajcia, 150 - 200 g tvrdého údeného syra, 75 g ostrého kečupu, 2 dl oleja

Postup

Vajcia uvaríme natvrdo a vychladené nadrobno nakrájame. Šampiňóny zlejeme a nakrájame na tenké plátky. Salámu a kapiu nakrájame na rezance, cibule a feferóny zbavené semienok nakrájame na drobné kocky. Cesnak prelisujeme, uhorky a syr nastrúhame alebo nadrobno nakrájame. Jablko zbavené jadrovníka nastrúhame. Všetky suroviny opatrne premiešame, zalejeme zálievkou z oleja a ostrého kečupu a na 24 hod, dáme odležať do chladu.

Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE, 

ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA