RECEPTY Šošovicovo- jablčný šalát.

02.09.2014 01:59

Suroviny na 4 porcie
150 g šošovice (najlepšie dve farby, napr. hnedá a žltá), 1 väčšie červené jablko, 1 jarnú cibuľku, 2 lyžice majolenky Hellmann´s, 2 lyžice omáčky Hellmann´s Dijonnaise, šťavu z polovice citróna, štipku cukru, štipku soli, čerstvo drvené čierne korenie

Postup:
Šošovicu namočíme cez noc a na druhý deň uvaríme do polomäkka. Scedíme a necháme vychladnúť. Jablko nakrájame aj so šupkou na malé kocky a dáme do misy. Postriekame citrónovou šťavou a dobre premiešame. Pridáme šošovicu a nasekanú jarnú cibuľku. Premiešame s majolenkou Hellmann´s a omáčkou Dijonnaise Hellmann´s a jemne dochutíme soľou, čiernym korením a cukrom.

Tu sa PRIHLÁSTE na CHUDNUTIE s nami, 

ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA