RECEPTY na CHUDNUTIE Mäsový boršč

08.11.2017 15:02

Suroviny

20g cvikly, 50 g chudého hovädzieho mäsa, 50g chudého bravčového mäsa, 20g koreňovej zeleniny, 25 g hlávkovej kapusty, 25 g zemiakov, 20 g paradajok, 1/4 dcl kyslej smotany, soľ, petržlenová vňať.

Postup

Mäso varíme vo vode so soľou. Neskôr pridáme koreňovú zeleninu, zemiaky, kapustu a dovaríme do mäkka. Zvlášť uvaríme cviklu a pridáme ju k mäsovej zmesi. Mäso vyberieme a pokrájame na rezance. Vložíme do vývaru, pridáme nakrájanú paradajku a necháme prevariť. Do hotovej polievky pridáme smotanu a posekanú petržlenovú vňať.

1 porcia...190kcal

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA