RECEPTY Ľahký grilovaný baklažán s paradajkou

09.08.2014 17:49

Suroviny na 2 porcie

  • 2 ks baklažán
  • 2 ks paradajka
  • 2 PL olivový olej
  • 1 KL grilovacie korenie
  • cesnak
  • trochu soľ
  • 1 PL čerstvé bylinky

Postup

Baklažány umyjeme, aj so šupkou nakrájame na centimetrové kolieska a z oboch strán posolíme. Necháme 10 minút odležať. Potom soľ aj so šťavou utrieme papierovou utierkou. Paradajky umyjeme a nakrájame na kolieska. Baklažány aj paradajky potrieme olivovým olejom, pretlačeným cesnakom a posypeme korením a soľou. Grilujeme z oboch strán, pri podávaní ozdobíme posekanými čerstvými bylinkami.

Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE, 

ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA