RECEPTY Ľahký grilovaný baklažán s paradajkou
09.08.2014 17:49Suroviny na 2 porcie
- 2 ks baklažán
- 2 ks paradajka
- 2 PL olivový olej
- 1 KL grilovacie korenie
- cesnak
- trochu soľ
- 1 PL čerstvé bylinky
Postup
Baklažány umyjeme, aj so šupkou nakrájame na centimetrové kolieska a z oboch strán posolíme. Necháme 10 minút odležať. Potom soľ aj so šťavou utrieme papierovou utierkou. Paradajky umyjeme a nakrájame na kolieska. Baklažány aj paradajky potrieme olivovým olejom, pretlačeným cesnakom a posypeme korením a soľou. Grilujeme z oboch strán, pri podávaní ozdobíme posekanými čerstvými bylinkami.
Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE,
ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)
———
Späť