RECEPTY Hydinový šalát so zeleninou.
19.10.2014 01:20Suroviny
250 g hydinového mäsa (pečené, varené), 2 zemiaky, 2 mrkvy, 2 sterilizované uhorky, cibuľa, 3 vajcia, 2 PL bieleho jogurtu, 1 dl oleja, ocot, 2 PL kečupu, muškátový oriešok, mleté čierne korenie, soľ
Postup
Zemiaky uvaríme v šupke a olúpeme. Vajcia uvaríme, necháme ochladiť a olúpeme. Mäso pokrájame na malé kúsky. Pridáme na kocky pokrájané zemiaky, nadrobno pokrájanú cibuľu, postrúhanú mrkvu a uhorky. Vajcia pokrájame na malé kocky a pridáme do zmesi. Osolíme, okoreníme, pokvapkáme kečupom, pridáme štipku postrúhaného muškátového orieška, pokvapkáme olejom, premiešame a dáme do chladu odležať. Pred podávaním vmiešame jogurt.
4 porcie
———
Späť