RECEPTY Hlávkový šalát so zeleninou
27.07.2014 02:35Suroviny na 4 porcie
4 menšie hlávky šalátu, 4 vajcia, 80 g tvrdého syra (eidam), 200 g šunkovej salámy, 4 menšie paradajky, kapia, reďkovky, kečup, horčica, jogurt, maslo, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať
Postup
Vajcia uvaríme natvrdo, vychladíme, olúpeme a nastrúhame. Hlávky šalátu operieme vcelku a necháme odkvapkať. Po obvode tanierov uložíme šunkovú salámu do stredu hlávku šalátu. Ten pokvapkáme prelivom z kečupu, jogurtu, trochy horčice, soli a čierneho korenia. Kečupu a horčice dáme len na zafarbenie jogurtu. Porcie šalátu posypeme nastrúhaným vajcom a syrom. Pokvapkáme trochou kečupu a ozdobíme plátkom paradajky, petržlenovou vňaťou, reďkovkou a maslom. Podľa sezóny môžeme na ozdobu použiť viacero druhov zeleniny.
Tu sa ZAREGISTRUJTE na CHUDNUTIE,
ak nechcete opakovať DIÉTNE CHYBY(kliknite)
———
Späť