RECEPTY Fajnová grilovačka.

19.05.2015 09:38

Suroviny na 5 porcií:

500 g bravčová krkovička, podľa chuti kremžská horčica, 4 strúčiky cesnak, trochu sójová omáčka, trochu bazalka

Grilovaná zelenina:

1 ks cuketa, 500 g šampiňóny, 4 ks cibuľa

Šalát:

1 ks šalátová uhorka, 2 ks paradajka, 1 ks paprika, trochu olivový olej, podľa chuti provensálske korenie

Postup receptu:

Krkovičku nakrájame na plátky a vyklepeme. Potrieme horčicou z oboch strán. V miske rozmiešame prelisovaný cesnak s troškou sójovej omáčky. Ponatierame na plátky mäsa a posypeme troškou bazalky. Poukladáme na rozpálený gril a ugrilujeme. Šampiňóny, cukinu a cibuľu nakrájame, dáme na grilovaciu tácku a ugrilujeme. Paradajky, uhorku a papriku nakrájame, prelejeme olivovým olejom a posypeme provensálskym korením.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA