RECEPTY Diétny zemiakový šalát.

27.11.2014 08:03

Suroviny na 4 porcie:

  • 500 g zemiaky
  • 1 ks pór
  • 8 ks cherry paradajky
  • 200 ml zeleninový vývar
  • 4 PL olej
  • 3 PL ocot
  • 1/2 KL mleté čierne korenie
  • 2 ks kyslá uhorka

 Postup receptu:

Nové zemiaky očistíme a celé uvaríme v slanej vode. Necháme vychladnúť a pokrájame na kolieska. Prelejeme zeleninovým vývarom a necháme chvíľu postáť. Ešte počas varenia zemiakov si pripravíme nálev z oleja, octu, korenia a nadrobno nakrájaných kyslých uhoriek. K zemiakom pridáme napoly polovičky paradajok, kolieska póru a všetko prelejeme nálevom. Premiešame a podľa chuti osolíme.

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA