Diéty POLIEVKY vás ZASÝTIA, zjete menej hlavného jedla a rýchlejšie schudnete.

06.10.2013 09:31

Na internete nájdete rôzne rady ako schudnúť. Jednou z nich, pritom málo využívanou sú polievky. Nielen cez týždeň, ale hlavne cez nedeľu, keď toho zjeme väčšinou viac. Celá rodina sa schádza pri stole a hlava rodiny naloží každému dosýta. Rezňom so zemiakmi predchádza aj nedeľňajšia polievka. Aspoň raz za týždeň sa treba najesť v pohode a väčšinou do prasknutia. U väčšiny z nás sa polievka stáva súčasťou jedálneho lístka aspoň v nedeľu.

Ako vplýva polievka na vaše telo, pomáha pri chudnutí. 

  • Zdravá, výživná a chutná polievka plná zeleniny a byliniek je dobrý spôsob, ktorý vám minimálne pomôže zjesť menšiu porciu hlavného jedla. V lete vás osvieži, v chladnom počasí zahreje a počas celého roka vás zásobí živinami. Stačí si vybrať správnu polievku.
  • Polievka pred hlavným jedlom povzbudzuje sliznicu žalúdka, čo vedie k lepšiemu tráveniu stravy. Zvyšuje sekréciu žalúdočných štiav, preto je pre dobre fungujúce zažívanie tak dôležitá.
  • Redšie vývary so zeleninou vás zdravo zasýtia, zlepšia váš denný pitný režim a hlavne dodajú telu prepotrebnú vlákninu, vitamíny a stopové prvky. Dobrým riešením sú aj vývary z kuracieho a hovädzieho mäsa, doplnené koreňovou zeleninou či hráškom.
  • Hustými polievkami by ste však pre ich vysokú kalorickú hodnotu mali v priebehu týždňa občas nahradiť hlavný chod a nekonzumovať ich ako predjedlo.
  • Polievka by sa u vás mala stať jedným z nástrojov ako schudnúť, ako dodávať vášmu organizmu vyváženú stravu a potrebné živiny zo zeleniny a najmä strukovín. Veď dobrá šošovicová alebo fazuľová polievka chutí a zasýti vás na dlhší čas, obsahujú totiž väčšie množstvo bielkovín.
  • Bohužiaľ sa však polievka pomaly, ale isto vytráca  z našich jedálnych lístkov. Ľudia s nadváhou často zabúdajú, že nemusí byť len prvým chodom pred hlavným jedlom, ale práve naopak, samotná polievka vás môže nielen úplne nasýtiť, ale aj zahriať alebo dokonca aj vyliečiť.

     

Samozrejme, dôležité je správne sa stravovať! K tomu Vám ponúkame niekoľko receptov.(kliknite)

Keď chcete schudnúť natrvalo a bez hladu, detoxikovať a zlepšiť stav svojho organizmu a metabolizmus,zapojte sa do našich programov

Keď chcete schudnúť vyplňte tento   FORMULÁR NA CHUDNUTIE(kliknite), alebo si dajte vyhotoviť ANALÝZU VAŠEJ POSTAVY (kliknite)

PRIHLASUJEM SA NA ZASIELANIE NOVINIEK O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

 Ďalšie informácie o tom ako postupovať pri chudnutí a stravovaní sa dozviete na stránkach www.schudnut-ako.webnode.sk a www.chudnutie.biznisweb.sk

Chcem si prečítať ďalšie rady - novinky o chudnutí a stravovaní (kliknite)

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA