Diéty Dá sa schudnúť rýchlejšie na BRUCHU ako na ZADKU?

20.09.2013 14:26

Typ postavy určuje, kde sa ukladá nadbytočný tuk. Máte väčší podbradok, vypuklé brucho, pretŕčajúci zadok alebo zhrubnuté ruky? Ak áno, určite chcete najskôr schudnúť práve na týchto partiách. Nemôžete zmeniť tvar postavy, iba jej veľkosť. Nemôžete sa z tvaru postavy hruška zmeniť na jabĺčko. Takto chudnutie, zbavenie sa tuku a zníženie hmotnosti nefunguje. Keď chudneme, budeme chudnúť z celého podielu tuku, ktorý je distribuovaný po celom tele a nie lokálne napríklad na bruchu. Hruškovitý tvar tela u ženy znamená, že stratí váhu, ale zostane stále malá hruška. Viac žien býva hruškovitého tvaru, s obsahom tuku okolo bokov a stehien. Muži majú tendenciu mať postavu v tvare jablka, pretože tuk sa hromadí hlavne okolo pása.


Tuková bunka je veľmi špecializovaná bunka.

Ľudia nesú na sebe asi tridsať miliárd tukových buniek. Ľudia, ktorí sú obézni môžu mať až 100 miliárd tukových buniek. Tuky, o ktoré schudnete a tukové bunky odumrú, odchádzajú z tela cez lymfatický systém.
Obézni ľudia majú tendenciu mať postavu najčastejšie v tvare jablka a nesú väčšinou na sebe brušný tuk, známy ako viscerálny tuk. Jedná sa o nebezpečný druh tuku, pretože obklopuje brušné orgány a je metabolicky aktívny. V podstate narušuje bežné mechanizmy v tele.

Tukové bunky produkujú biochemické látky, ktoré vedú k zápalu, čo by mohlo viesť k srdcovému infarktu, mŕtvici a bolesti kĺbov a svalov. Tuk je v podstate zásoba energie. Keď potrebujete energiu, môžete rozložiť tuk. Rozkladajúci sa tuk ide do pečene. Ak máte veľa prebytočného tuku, vytvára veľa voľných mastných kyselín priamo v pečeni.
To vyvoláva rad problémov, vrátane stukovatenia pečene, inzulínovú rezistenciu a diabetes. Brušný tuk je oveľa nebezpečnejší, než veľký zadok. Tuk na bokoch pôsobí ako alarm, pretože táto časť tela je veľmi viditeľná. Tento tuk je nevzhľadný, ale nie je tak nebezpečný ako vnútorný brušný tuk.  

Samozrejme, dôležité je správne sa stravovať! K tomu Vám ponúkame niekoľko receptov.(kliknite)

Keď chcete schudnúť natrvalo a bez hladu, detoxikovať a zlepšiť stav svojho organizmu a metabolizmus,zapojte sa do našich programov

Keď chcete schudnúť vyplňte tento   FORMULÁR NA CHUDNUTIE(kliknite), alebo si dajte vyhotoviť ANALÝZU VAŠEJ POSTAVY (kliknite)

PRIHLASUJEM SA NA ZASIELANIE NOVINIEK O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

 Ďalšie informácie o tom ako postupovať pri chudnutí a stravovaní sa dozviete na stránkach www.schudnut-ako.webnode.skwww.chudnutie.biznisweb.sk

Chcem si prečítať ďalšie rady - novinky o chudnutí a stravovaní (kliknite)

 

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA