CHUDNUTIE súvisí s výživou organizmu, zmenou metabolizmu. Rady na stravovanie a účinnú diétu.

27.10.2010 04:57

Rozhodli ste sa natrvalo schudnúť a neviete ako na to? Nie je to jednoduché. Potrebujete zmeniť parametre svojho organizmu, dať mu to, čo mu bolo dlhodobo odopierané, a to je kompletné zloženie stravy so všetkými živinami. Takouto zmenou stravovania postupne zmeníte spomínané parametre Vášho organizmu, naučíte sa vhodne stravovať a dôležité je, že si postupne upravíte aj svoj metabolizmus.    NAŠE KOMPLEXNÉ PROGRAMY NA TRVALÉ ODSTRÁNENIE VAŠEJ NADVÁHY  sú založené na:

  • vzdelávaní - pravidelnom a bezplatnom poskytovaní rád týkajúcich sa stravovania, chudnutia a životosprávy, či už telefonicky alebo každý týždeň zasielaním bezplatných e-mailov o stravovaní a chudnutí,
  • bezplatnom poskytnutí vhodných jedálnych lístkov a receptov na zdravé stravovanie, chudnutie,
  • bezplatnom poskytnutí prepočtového programu na výpočet množstva kalórií skonzumovaných v priebehu dňa,
  • budeme Vás osobne sprevádzať (telefonicky) pri bezpečnom chudnutí počas celého obdobia odstraňovania Vašej nadváhy, zodpovieme všetky Vaše otázky a pomôžeme Vám vyriešiť Vaše problémy,
  • na to, aby  ste schudli natrvalo, bez stresu, na zlepšenie stavu Vášho organizmu - jeho rekonštrukciu, zlepšenie metabolizmu, odstránenie hladovania pri chudnutí, na to, aby sme Váš organizmus postupne naučili prijímať znižované množstvo kalórií a na zabezpečenie ďalších efektov Vám ponúkame výživový doplnok Formula 1 ako vhodnú pomôcku na splneni Vášho cieľa - natrvalo schudnúť.

NEZABUDNITE  však :

  • ani naše výživový doplnok nie sú zázračným liekom na odstránenie nadváhy
  • je len prostriedkom, pomocou ktorého budete znižovať svoju váhu.

Na základe Vami vyplneného FORMULÁRA NA CHUDNUTIE Vám :

  • bezplatne vyhotovíme ANALÝZU VAŠEJ POSTAVY,
  • následne sa s Vami telefonicky skontaktujeme
  • a zistíme príčiny Vašej nadváhy, Vaše stravovacie návyky a ďalšie skutočnosti, ktoré negatívne ovplyvňujú Vašu postavu.

Zostavíme Vám individuálny plán na chudnutie, ktorého súčasťou je :

  • okrem výživového doplnku aj
  • bezplatné pravidelné týždenné telefonické poradenstvo pri chudnutí i
  • bezplatné zasielanie e-mailových rád na stravovanie a chudnutie.
  • Výhodou programov je poradenská činnosť i e-mailové informácie po skončení chudnutia.

A tento systém naozaj funguje, naši klienti nielen odstránoa svoju nadváhu, ale naučia sa aj zdravo stravovať, zmenia svoju životosprávu.

ČO JE POTREBNÉ ? Musíte sa začať seriózne správať k svojmu organizmu, k jeho potrebám. Keď  to nemienite urobiť, tak nikdy neodstránite svoju nadváhu a je zbytočné neustále hľadať na internete ďalšie možnosti ako schudnúť.

AKO ZAČAŤ? Buď si prečítajte ďalšie informácie na našej stránke, alebo sa už pustite do chudnutia s nami. Môžete si objednať niektorý z našich účinných programov, alebo výživových doplnkov. Pomocou nich budete nielen pravidelne chudnúť  5 kg mesačne, ale na základe vyššie uvedeného postupu zároveň zmeníte svoje stravovanie i životosprávu. A toto je ten správny krok k trvalému odstráneniu Vašej nadváhy.

Zopár informácií o účinkoch Formula 1

Formula 1 – náhrada raňajok a večere

  • Pri chudnutí sa užíva 2 krát denne ako náhrada raňajok a večere. Jedna dávka obsahuje cca 200 kalórií a tým napomáha k tomu, že sa naučíte znížiť denný príjem kalórií.
  • Obsahuje všetky základné vitamíny a minerály a pomáha organizmu zabezpečiť doporučené denné množstvo týchto látok.
  • Obsahuje bohaté množstvo vlákniny, ktorá podporuje optimálnu činnosť tráviaceho traktu.
  • Obsahuje vysoké množstvo sójového proteínu - bielkoviny, ktorý podporuje tvorbu beztukovej svalovej hmoty a zamedzuje vzniku pocitu hladu.
  • Dáva pocit zasýtenia na dlhú dobu
  • Pomáha udržať hladinu energie v rovnováhe počas celého dňa

Formula 1 – zdravé a rýchle raňajky

Hovoríme mu aj vyživovací kokteil. Je to jedinečná kombinácia výživných prírodných látok. Bol vyvinutý poprednými vedeckými a výskumnými kapacitami v oblasti výživy, ako je profesor Luis Ignar – nositeľ Nobelovej ceny, profesor David Heber a iní. Obsahuje bielkoviny, uhľohydráty, potrebné tuky, vitamíny, minerály, stopové prvky a vlákninu. Dáva nám pocit sýtosti, spokojnosti a prílivu energie. Je to jedlo, ktoré sa veľmi rýchle vstrebáva, lebo je v tekutej forme. Pije sa vo forme tekutiny - nápoja, s mliekom, s jogurtom, s rastlinným mliekom, vo vode, s ovocnou šťavou, alebo si ho jednoducho pridáte do jedla alebo rozmixovaného ovocia.  Vláknina sa aktívne podieľa na zlepšení vylučovania odpadových látok, čím prispieva aj k posilneniu imunitného systému.

Kokteil môžu užívať všetci ľudia bez rozdielu veku. Jeho sladká chuť je od fruktózy, čo je ovocný cukor a môžu ho jesť aj ľudia s cukrovkou. Obsahuje aj malé množstvo medu a mliečneho cukru - laktózy a preto je potrebné začať užívať kokteil v malých množstvách a postupne zvyšovať na doporučené množstvo u každého, kto je alergický na med a mlieko.
Každá alergia má svoju príčinu hlavne v poruche činnosti tráviaceho systému. Alergici majú chorý tráviaci systém, a Kokteil tým, že zlepšuje činnosť tráviaceho systému pomáha pri alergiách a tie sa postupne strácajú.
Aj keď Kokteil obsahuje malé množstvo lepku, môže sa podávať aj u ľudí s alergiou na lepok, no tiež je potrebné začať v malých dávkach a postupne zvyšovať. To malé množstvo lepku v Kokteile je určite menšie, ako množstvo lepku, ktoré sa so stravou pri diéte aj tak do organizmu dostane, a navyše zloženie Kokteilu zlepšuje činnosť čriev, čo sa prejaví v zlepšení zdravotného stavu.
Kokteil je nízkokalorický doplnok výživy. Ako samostatný produkt je veľmi vhodný pre zlepšenie výživy, ako súčasť jedla, alebo ako náhrada jedla. Zlepšuje výživu tela dodaním potrebných mikroživín a zlepšením činnosti tráviaceho systému, kedy telo lepšie vstrebáva, to čo ste zjedli. Zlepšuje Váš metabolizmus, nakoľko vaše bunky sa postupne dovyživujú a začínajú efektívnejšie spracovávať prijaté kalórie. Súčasne stimuluje vylučovanie a tým aj imunitný systém - čo sú hlavné atribúty zdravia.

Jednoduchý na prípravu
Pre správny rast a regeneráciu buniek, ich vitalitu a funkčnosť potrebujete prijímať správne živiny. Bunečná výživa jednoducho znamená výživný program, ktorý je zostavený tak, že bunky v tele sú plne vyživované. Toto bunkám umožňuje rast, regeneráciu a vykonávanie svojej funkcie s najväčšou efektívnosťou. Náš program bunečnej výživy obsiahnutý v Formule 1 je nový, pretože nasleduje bežné odporúčania vo výžive. Poskytuje najlepšie možné byliny a mikrovýživu, ktorá je v jednoduchej a príjemnej forme na užívanie. Je tiež zostavený tak, že organizmus je schopný vstrebať všetky výživné látky, ktoré bunky môžu efektívne a kompletne využiť. Prirodzeným výsledkom tohto procesu je, že sú Vaše bunky lepšie vyživované. Ako to môžete pocítiť Vy ? Celkovým vzrastom energie, vitality a činnosti. Zároveň si môžete byť istí, že dostávate ten druh výživy, ktorý Vám pomôže s lepšou prevenciou a bojom proti chorobám.
Tento produkt bol vytvorený za pomoci vyspelej potravinovej technológie. Obsahuje ľahko stráviteľný, vysoko kvalitný sójový proteín, karbohydráty, vitamíny, minerály a vlákninu, antioxidačné živiny - vitamín C, E a selén ktoré pomáhajú chrániť bunky pred poškodením. Dôležité je, že obsahuje výťažok z liečivých bylín, ktoré pomáhajú čistiť ľudský organizmus od odpadových látok a toxínov. Tento lahodný kokteil si môžete pripraviť kedykoľvek a kdekoľvek a máte istotu, že Váš organizmus dostáva všetko, čo potrebuje. Môžete ho používať len ako doplnok stravy (na zabezpečenie prísunu všetkých potrebných živín do organizmu), alebo ním nahradiť 1 jedlo pre udržanie váhy, poprípade nahradiť 2 jedlá denne pre chudnutie. K dispozícii je v rôznych príchutiach.

Formula 1 má vynikajúcu chuť a poskytuje vyvážený pomer bielkovín a ostatných živín. Po zmiešaní so 150 - 250 ml polotučného mlieka má každý koktail cca 200 kcal a poskytuje vysoko hodnotné bielkoviny z mlieka, sóje, nevyhnutné vitamíny (A, C, B1,B2,D,E,B6,B12 a ďalšie) a minerály, vlákninu, antioxidanty a bylinné zložky. Obsahuje minimum tukov – kalórií.
Zaradenie sójových bielkovín do dennej stravy s nízkym obsahom nasýtených mastných kyselín môže napomôcť pri znižovaní krvného cholesterolu. Dve porcie kokteilu poskytujú takmer celú doporučenú dennú dávku sójových bielkovín. Nakoľko obsahuje minimum kalórií, tak Váš organizmus spaľuje podkožné tuky. Na obed skonzumujete varené jedlo, ktoré má doporučenú kalorickú hodnotu (doporučíme Vám jej výšku). Pri redukcii hmotnosti je potrebné vypiť 0,4 litra tekutín na 10 kg telesnej váhy denne, tieto vyplavujú z tela balastné látky a toxíny. Ďalšie sójové bielkoviny získate z dennej stravy alebo produktu Formule 3 – proteínového výživového doplnku. Formula 1 je na mesačné použitie, t.j. na cca 60 dávok, pre osoby s vyššou nadváhou je spočiatku na 3 týždne.

Zloženie v skratke

  • Sójový proteín ľahko využiteľný proteín pre rast a obnovu buniek v tele.
  • Vitamín A pomáha našim očiam, podporuje rast a vývoj buniek v tele.
  • Vitamín D dôležitý pre dobré využitie vápnika a fosforu pre budovanie kostí a zubov.
  • Vitamín E antioxidant, zlepuje činnosť srdca a ciev, nervov, svalov a krviniek.
  • Vitamín C antioxidant, dôležitý pre pokožku, sliznice, zrážanlivosť krvi, ničí baktérie, pomáha imunitnému systému.
  • Pyridoxín zlepšuje činnosť slizníc akože, pomáha nervovému systému, je dôležitý pre metabolizmus bielkovín.
  • Thiamín dôležitý pre metabolizmus uhľohydrátov, pomáha nervovému systému, zlepšuje činnosť pokožky.
  • Riboflavín je dôležitý pre dobrý zrak, pomáha metabolizmu tukov, bielkovín a uhľohydrátov, pomáha celkovému metabolizmu.
  • Niacín pomáha tráviacemu a nervovému systému, zlepšuje energetický systém bunky.
  • Kyselina listová nevyhnutná pre rast a obnovu buniek, veľmi dôležitá v tehotenstve.
  • Vitamín B 12 nevyhnutný pre tvorbu červených krviniek, zlepuje činnosť kože a slizníc, pomáha nervovému a imunitnému systému.
  • Biotín pomáha pri metabolizme tukov a bielkovín.
  • Kyselina pantotenová dôležitá pre dobré využitie energie z jedla, stimuluje imunitný systém.
  • Vápnik potrebný pre dobré kosti a zuby, zlepšuje činnosť nervov a svalov, je dôležitý pre dobrú rovnováhu vnútorného prostredia nášho tela.
  • Železo nevyhnutný pre tvorbu červeného farbiva červených krviniek a tým pre prenos kyslíka v tele, zlepšuje kvalitu kože a slizníc.
  • Fosfor nevyhnutný pre dobrú kvalitu kosti a zubov, je súčasťou každej bunky tela.
  • Magnézium dôležitý pre svaly a nervy, nevyhnutný pre činnosť pečene, srdca a pľúc, stimuluje imunitný a pohlavný systém.
  • Zinok dôležitý pre regeneráciu buniek, pre imunitný a pohlavný systém, zlepšuje kvalitu vlasov, nechtov a pokožky.
  • Jód dôležitý pre dobrú činnosť štítnej žľazy.
  • Draslík životne dôležitý pre činnosť nervového systému, pomáha udržovať rovnováhu tekutín v tele.
  • Meď nevyhnutná pre tvorbu kožného farbiva a využitie železa v organizme.
  • Selén antioxidant, súčasť mnohých metabolických pochodov v tele.
  • Mangán nevyhnutný pre zdravé kosti a nervový systém.
  • Ovsená vláknina má fantastický účinok pri udržiavaní dostatočnej zásoby krvi.

Všetky tieto zložky sú v prirodzenej podobe a podporujú nutričnú hodnotu stravy, ktorú konzumujeme. Hovoríme o doporučenej dennej dávke mikroživín, ktoré vyživujú naše bunky a preto hovoríme i o bunkovej výžive. Aby sa účinok ingrediencií prejavil naplno, potrebujeme produkt užívať dostatočne dlho.  

Informácie o našich programoch a výživových doplnkoch stravy pri chudnutí a zmene Vášho metabolizmu získate TU (kliknite)

Keď chcete schudnúť vyplňte tento   FORMULÁR NA CHUDNUTIE(kliknite)

PRIHLASUJEM SA NA ZASIELANIE NOVINIEK O CHUDNUTÍ A STRAVOVANÍ (kliknite)

Ďalšie informácie o tom ako postupovať pri chudnutí a stravovaní sa dozviete na stránkach www.schudnut-ako.meu.zoznam.skwww.chudnutie.biznisweb.sk

Chcem si prečítať ďalšie rady - novinky o chudnutí a stravovaní (kliknite)

 

 

Späť

REKLAMNÁ PLOCHA